Архів новин за 05 Грудня 2017

19:12
Коли вирішили написати матеріал про те, як функціонують військкомати Донеччини, тамтешні військові поставили умову: ми розповімо вам про нашу роботу, якщо ви зробите матеріал про роботу наших колег в Західній Україні.
19:12
Сьогодні, 5 грудня, в переддень святкування Дня Збройних Сил України, голова районної ради Роман Гук та голова райдержадміністрації Наталія Василець в залі засідань районної ради привітали захисників з наступаючим святом - Днем Збройних сил України.
18:12
Уі Володимирі-Волинському на базі спортивного комплексу «Олімп» постійно проводяться заходи із залученням людей з обмеженими фізичними можливостями.
15:12
Жителю Шацька Роману Федчишину для лікування не вистачає 7 тисяч доларів, які необхідно зібрати вже до цієї п'ятниці (8 грудня), аби подати звіт до американського посольства про наявність коштів. Саме в США беруться за лікування онкохворого Романа.
15:12
5 грудня у Володимирі-Волинському відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Збройних сил України та Дня волонтера.
11:12
Триває Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Щоб збільшити розуміння та обізнаність про всі форми насильства ,сформувати активну громадянську позицію співвітчизників для його попередження та протидії і сприяти формуванню простору вільного від насильства у Володимир-Волинському міськрайонному центрі зайнятості проводяться заходи за участі соціальних партнерів.
11:12
У селі Селиськи чоловік хотів накласти на себе руки.
10:12
У минулі вихідні групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення УДСНС України у Волинській області проводилось знешкодження вибухонебезпечних предметів у селах Колпитів Локачинського району та Хмелівка Володимир-Волинського району.
09:12
Доброго ранку, дорогі читачі! Сьогодні вівторок, 5 грудня. Нехай усі ваші сьогоднішні починання будуть вдалими! А ранкова кава буде надзвичайно запашною.
09:12
Мешканці Володимира-Волинського скаржаться на неякісне харчування дітей у школах.
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024