Архів новин за 31 Січня 2018

19:01
Українець, повертаючись із Польщі додому як пасажир автомобіля, який в’їжджав «зеленим коридором» через митний пост «Устилуг», усно повідомив митників про побутову хімію вагою до 50 кг, вартістю до 500 євро, яку везе з собою.
18:01
Рівненський апеляційний господарський суд, приставши на позицію прокуратури Волинської області, скасував рішення господарського суду Волинської області та задоволив позов в інтересах держави до одного із господарських товариств про внесення змін до договору оренди землі в частині збільшення орендної плати.
17:01
Учора відбулося спільне засідання міжвідомчої робочої групи з питання забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати та тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.
16:01
У Володимирі-Волинському затвердили перелік вулиць, які першочергово відремонтують у 2018 році.
13:01
Центр надання адміністративних послуг у Володимирі-Волинському вже надає адмінпослуги з оформлення і видачі паспортів громадянина України для виїзду за кордон та паспортів громадянина України у формі id-картки.
12:01
Для жителів міста Володимир-Волинський запрацював онлайн сервіс для оформлення субсидії на житлово-комунальні послуги (далі – ЖКП), отримання інформації про субсидію на ЖКП та видачі довідки про отримання/неотримання усіх видів державних соціальних допомог.
10:01
Як збільшити надої молока у корів? Як зробити годівлю дійного стада ефективною? Чи не ці питання є дуже болючими для багатьох фермерів. Нині багато фахівців розкривають силу-силенну секретів цієї галузі молочного виробництва.
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024