Архів новин за 07 Червня 2018

19:06
У Володимирі-Волинському правоохоронці виявили приміщення, в якому незаконно виготовляли цигарки.
19:06
Кращим школярам Володимир-Волинського району можуть збільшити розмір почесних стипендій районної ради та райдержадміністрації. 
18:06
Депутати Володимир-Волинської районної ради делегували представника Володимир-Волинського району до складу госпітальної ради Нововолинського госпітального округу. Депутати більшістю голосів підтримали кандидатуру депутата райради, лікаря В'ячеслава Цибаха.
15:06
Депутати Володимир-Волинської районної ради підтримали звернення Президента України до Вселенського Патріарха Варфоломія щодо надання Томосу про автокефалію Православної Церкви в Україні. 
13:06
У середу, 6 червня, на автодорозі «Ковель-Жовква» в селі Верба Володимир-Волинського району автомобіль «Daymler-Crysler» з’їхав у кювет і врізався в дерево.
11:06
У стінах головного управління Держгеокадастру у Волинській області відбулася урочиста передача земель державної власної сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів в комунальну власність об'єднаних територіальних громад Волині.
08:06
У Володимир-Волинському, неподалік приміщення суду трапилась аварія. Потерпілих немає, технічних пошкоджень зазнали лише автомобілі.
08:06
Доброго ранку, дорогі читачі! Сьогодні четвер, 7 червня. Бажаємо гарного дня і легкої роботи!
24/04/2024 Середа
24.04.2024