У перший день весни у Володимирі відбудеться чергова сесія міської ради

27 Лютого 2017, 09:00
10080

1 березня має відбутися чергове засідання чотирнадцятої сесії Володимир-Волинської міської ради сьомого скликання.

На порядок денний винесено більше сорока питань порядку денного.

Серед яких - затвердження звіту про виконання бюджету міста за 2016 рік, внесення змін у бюджет міста на 2017 рік, розгляд міської цільової соціальної Програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування і осіб з їх числа на 2017-2021 роки.

Депутати також планують внести зміни до Програми сприяння діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та органів самоорганізації населення у Володимирі-Волинському на 2015-2017 роки.

На черговому засіданні сесії народні обранці також планують розглянути чимало так званих земельних питань, та питань, що стосуються розміру податків та орендної плати за землю, за користування майном міської комунальної власності, за нерухоме майно.

Вкотре розглядатимуть питання надання дозволу на передачу в оренду котелень та теплових мереж. Окрім того, заслухають звіт про роботу двох постійних депутатських комісій - з питань законності і правопорядку, депутатської діяльності, регламенту, зв’язків громадськими організаціями та об’єднаннями громадян та постійної депутатської комісії з питань охорони здоров’я та екології.

Також планують затвердити списки присяжних та структуру та чисельність Відділення муніципальної поліції Володимир-Волинської міської

На цьому засіданні також планують розглянути питання про дострокове припинення повноважень депутата Володимир-Волинської міської ради VII скликання Олега Ковальчука. Нагадаємо, пан Ковальчук ще в листопаді минулого року написав заяву про дострокове припинення своїх повноважень. Його місце у Володимир-Волинській міській раді може зайняти Андрій Гудим.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39