Студентів педколеджу вчили орієнтуватися на ринку праці

26 Лютого 2017, 14:18
10156

Спеціалісти Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості провели нещодавно семінар для студентів.

Знайти роботу для людини, яка ще не має диплома або тільки-но закінчила навчальний заклад, навіть за умови престижності отриманої освіти інколи буває нелегко. Більша частина роботодавців орієнтована на пошук фахівців із достатнім досвідом професійної діяльності й не дуже полюбляє перейматися проблемами адаптації молодих спеціалістів. 

Саме цю проблему мали можливість обговорити днями спеціалісти Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості із студентами, майбутніми випускниками на семінарі «Особливості зайнятості молоді».

Захід відбувся в рамках роботи Центру професійного зростання «Перспектива» Володимир-Волинського педагогічного коледжу імені А.Ю.Кримського. 

Під час зустрічі учасники семінару мали можливість отримати інформацію про стан та перспективи розвитку ринку праці. Студенти також ознайомились із паспортами підприємств міста та району, актуальними вакансіями. Їх поінформували про послуги, які надає служба зайнятості студентській молоді та випускникам ВНЗ. 

Спеціалісти служби зайнятості порадили студентам максимально використати шанс проходження виробничої та переддипломної практики, адже саме тоді вони можуть отримати певний досвід, оволодіти практичними навичками, а роботодавці мають можливість в цей час познайомитись з молодими людьми.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024