Великої води на Володимирщині не чекають

27 Лютого 2017, 12:00
9390

Про це йшлося на щотижневій оперативній нараді у Володимир-Волинській РДА.

На робочій зустрічі за участі голови Володимир-Волинської районної держадміністрації Наталії Василець, голови районної ради Романа Гука, начальників структурних підрозділів та керівників окремих служб району обговорювалося ряд робочих питань.

Зокрема, очільницю РДА цікавило питання підтоплення. Оскільки з настанням тепла рівень води у водоймах району піднімається, є ймовірність того, що можуть постраждати будівлі, які знаходяться поблизу них.

Завідувач сектором з питань цивільного захисту Володимир-Волинської РДА Юрій Ліщук доповів, що наразі загрози підтоплення немає. Проте цими вихідними довелось боротися з вогнем у селі Острівок. Хтось підпалив очерет, що росте неподалік житлового сектору, і щоб «червоний півень» не перекинувся на будинки, люди викликали рятувальників. Крім того, Юрій Іванович розповів про проблему з доїздом до села Нехворощі. Перевізники відмовляються обслуговувати маршрути у цьому напрямку через поганий стан доріг.

Начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Юрій Кравчук анонсував нараду з керівниками фермерських господарств району, яка відбудеться 3 березня об 11 годині. Серед ряду питань, що розглядатимуться, обговорюватимуть земельні питання, питання праці, інше.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024