У місті готуються до конкурсу краси. Вперше після чотирирічної перерви

27 Лютого 2017, 18:30
10283

У Володимирі-Волинському готуються до проведення традиційного конкурсу краси "Княжна Володимира", який відбудеться 8 березня 0 16.00 в районному будинку культури. Організатори дійства - управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.

Кілька років поспіль конкурс не проводили, зсилаючись на події в країні та антитерористичну операцію, яка триває ще й досі.

Проте, цьогоріч в місті вирішили повернутися до старих добрих традицій і відродити цей конкурс краси.

Заявки на участь у конкурсі почали приймати ще з початку лютого, проте бажаючих поборотися за корону не було багато. Спочатку їх було 15, нині залишилось 11. В такому кількісному складі вони й боротимуться за звання княжни Володимира. 

Більшість із них - студентки Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім.А.Ю.Кримського. Хоча є ще студентки з Нововолинського ВПУ та зі Східноєвропейського національного університету ім.Лесі Українки. 

Зараз студентки активно готуються до конкурсу, намагаються не пропустити жодного тренування, адже до конкурсу залишилися лічені дні.

Дівчата братимуть участь у шести конкурсах - представлення в українському вбранні, інтелектуально-творчий конкурс, танець, дефіле у купальнику та у весільній сукні, вихід у вечірньому платті.

Як розповіли організатори квитки (ціна від 50 грн. до 80) на цей захід можна придбати в касі культурно-мистецького центру.

Яким буде склад журі конкурсу організатори обіцяють розповісти вже ближче до самого дійства.










Юлія Куриленко


Олена Калагурська

1

Аліна Гейко


Лариса Головенець


Анастасія Лабай


Марта Новосад


Анастасія Тимощук


Наталія Ослюк


Юлія Кінах


Іванна Поліщук


Оксана Мільчаковська

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024