У місті на озеленення планують витратити мільйон гривень

07 Березня 2017, 10:00
10417

Про це стало відомо на черговому брифінгу міського голови Петра Саганюка з представниками місцевих засобів масової інформації.

Кошти планують витратити на закупівлю та висадку квіткових насаджень, на викорчовування та підрізання старих дерев, кущів, висадження молодих.

Щоправда, як повідомив начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва міськвиконкому Віктор Фіщук, екологи не дозволяють беж належного оформлення викорчовувати молоді, але засохлі дерева, ті що у парку «Слов’янський». А для того, аби все оформити так як вимагають екологічні служби, слід скласти план реставрації зелених насаджень у парку, затвердити його на сесії…Одним словом, згаяти трохи часу, якого, як наголосив начальник управління, комунальникам і так навесні не вистачає.  

Також стало відомо, що наприкінці цього робочого тижня у Володимир-Волинській міській раді відбудеться нарада з благоустрою, де конкретно буде обговорено обсяг весняних робіт та строки їх виконання.

Окрім цього, вже найближчим часом, як тільки дозволять погодні умови та розпочнуть свою роботу асфальтні заводи, в місті розпочнеться асфальтування вулиць та дорожнього покриття.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024