«Вслід за почуттям…» разом із молодим митцем Віталієм Федоренком

07 Березня 2017, 12:00
11446

Днями у Володимир-Волинському історичному музеї відбулася презентація виставки живопису Віталія Федоренка під назвою «Вслід за почуттям…»

Віталій – молодий талановитий та дуже перспективний художник. Народився 24 січня 1987 року у місті Комсомольськ Полтавської області. Проте з 2-х річного віку живе у Володимирі –Волинському і це стародавнє місто для нього рідне. Тут закінчив середню школу № 2 та художню школу (викладач - Людмили Срібняк). 

Живопис – його улюблене заняття. На виставці представлено 35 робіт, серед них – пейзажі, квіти, мальовничі краєвиди, природа і будівлі старого Володимира-Волинського, - йдеться на сторінці Володимир-Волинського історичного музею. 

Митець зізнається, що натхнення йому дарують спілкування з рідними і хорошими людьми та мальовнича волинська природа .
На презентації з вітальними словами до художника звернулися: директор дитячої художньої школи Адам Михалик, головний спеціаліст відділу культури і туризму міськвиконкому Любов Нестерук, голова любительського об'єднання художників « Колорит» Наталія Нечипорук, підприємець та поціновувач художнього мистецтва Володимир Кравчук.

Окрасою презентації стали музичні виступи, підготовлені вихованцями центру позашкільної освіти. Зокрема, учні Катерина Мартинюк і Дмитро Ващук (викладач Вікторія Варцаба) виконали на піаніно «Жарт» Баха. Софія Мілкоєдова, Анастасія Сіліч, Ліза Сидорук (з театрального гуртка ЦПО, займаються у Галини Кучерук) читали вірші, а Вероніка Сав'юк і Уляна Сурмик, яких навчає Галина Тюрікова , співали пісні.
На презентацію завітали учні ЗОШ № 2, студенти-художники з педколеджу імені А.Кримського, а також друзі, рідні молодого та талановитого митця
Виставка буде відкрита для огляду до початку квітня.




 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024