Свіжий випуск тижневика «Сім’я і дім» уже чекає своїх читачів

09 Березня 2017, 12:30
9791
Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про найбагатодітнішу сім’ю Луцького району. Подружжя Наталії та Григорія Снітків із села Рованці виховало 17 дітей та 32 онуків. Коли на свята родина збирається разом, то стіл доводиться накривати, як на невелике весілля. 

«Мої ліки – мої руки», - говорить Ольга Христюк із села Жидичин Ківерцівського району. Із усіх-усюд до неї приїздять люди, щоб та вправила їм кістки, усунула вивих чи розтяг. «Мої руки – мої наймити», - провадить. Зоставшись на старості самою, вона теж не нудьгує: вишиває, фарбує, білить, оре, сіє, перекопує, обробляє город.

Багатодітний батько з села Раків Ліс Камінь-Каширського району Олександр Гальом за власний кошт і своїми руками вмостив сільську дорогу. Чоловікові так набридла розбита дорога, що вирішив її сам відремонтувати. 

Окрім того, з газети ви дізнаєтеся, як ремонтували пологовий будинок у Луцьку та коли зведуть новий перинатальний центр у місті, як відзначив 15-й день народження Волинський реабілітаційний центр для дітей із особливими потребами.

Традиційно у номері – яскраві спортивні репортажі від Дмитра Кузнєцова: цього разу про те, чому волинські футболісти хоч і програли «Шахтарю», але все одно дали бій лідерам чемпіонату. 

А ще – найважливіші на Волині новини політики, економіки, культури, програма телепередач та ще чимало інших корисностей.
Купуйте! Читайте! Не пропустіть!
 
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024