Ще й досі не з’ясували, що за речовину розлили в Лудинській ЗОШ

13 Березня 2017, 11:00
9404

Навчання у Лудинській школі повністю відновилося сьогодні, 13 березня. Про це повідомив на щопонеділковій нараді завідувач сектору з питань цивільного захисту Володимир-Волинської райдержадміністрації Юрій Ліщук.

 У класі, де була розлита отруйна речовина, були обдерті старі шпалери, побілені стіни та стеля, проведено демонтаж та утилізацію щита дерев'яної підлоги місця ймовірного осередку забруднення. Крім цього, вивільнили всі шафи від старого обладнання. 

Як повідомили у Володимир-Волинській РДА, до кінця навчального року навчання у цьому класі не проводитиметься.  Рішення про його тимчасове закриття та обмеження доступу як учням, так і працівникам школи, прийняла відповідна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Устилузької міської ради.

Голова Устилузької ОТГ  Віктор Поліщук повідомив, що влітку в ході підготовки школи до нового навчального року, у фізичному кабінеті  проведуть ремонтні роботи, зірвуть та замінять підлогу. 

Нагадаємо, навчання у Лудинській ЗОШ було припинено з 3 березня. Внаслідок розлиття речовини невідомого походження в одній із класних кімнат школи, її парами отруїлося більше двох десятків школярів і вчителька. Усі вони були доставлені у Володимир-Волинське ТМО. Наразі і дітей і вчительку вже виписали додому.

Як стало відомо, станом на 10 березня невідома речовина, яка була розлита у класі, не ідентифікована. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024