Депутати заслухали і обговорили звіти голів - райради та РДА

17 Березня 2017, 15:00
9487

Звіт голови Володимир-Волинської РДА Наталії Василець та голови Володимир-Волинської районної ради Романа Гука заслухали на черговій сесії депутатів районної ради..

Після оприлюдення звіту пана Гука, депутати поцікавились чому ще й досі районний будинок культури без директора. Невже за три місяці після звільнення попереднього керівника РБК і досі нікого не призначили на це місце.

Голова райради пояснив, що конкурс на посаду оголошено вже давно, проте бажаючих не було. Навіть незважаючи на те, що заробітна плата керівника РБК приблизно 6 тисяч гривень.

До звіту голови РДА пані Василець було значно більше запитань. Стосувалися вони благоустрою садочку в селі Заріччя, доїзду школярів району до навчальних закладів, працевлаштування безробітних району, невідповідності цифр зазначених у звіті реальним фактам. Звучали навіть закиди, що звіт голови дуже схожий на звіт пересічного бухгалтера. 

Підтримала виступ пані Василець представник Міжрегіонального управління НАДС у Волинській та Рівненській областях Олена Кучинська.

Вона зазначила, що це не звіт про власні досягнення пані Василець, а звіт про виконану роботу голови Володимир-Волинської РДА. Вона, як людина яка перебуває на державній службі, згідно Закону, повинна звітувати перед депутатами районної ради.

У результаті, депутати райради більшістю голосів підтримали звіти голів РДА та райради.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024