Об’їзної не чекайте, а пару кілометрів доріг відремонтують за митні гроші

18 Березня 2017, 09:30
9495

Під час візиту у княже місто представників Волинської філії «Служби автомобільних доріг», говорили про ремонт дороги Володимир-Волинський – Нововолинськ та будівництва об’їзної в районі вулиці Зимнівської.

Все це буде, за словами представників Служби, не в найближчій перспективі, бо для початку на ці об’єкти треба виготовити проектно-кошторисну документацію. Для цього ж, у свою чергу, необхідно вирішити питання з землями, через які пролягатиме об’їзна, а частина цих земель – це землі Зимненської ОТГ. Тішить у даній справі лишень те, що голова ОТГ В’ячеслав Католик, за його словами, виступає активно «за» будівництво об’їзної.

Що стосується дороги Володимир-Волинський-Нововолинськ, яка включена у п’ятирічний план «Служби автомобільних доріг», і ремонт якої запланований на 2018 рік. Є усі сподівання, що одну з ділянок можна буде відремонтувати вже у цьому році за рахунок митних коштів. Мова йде про відрізок шляху Суходоли-Нововолинськ, протяжністю 8 кілометрів.

Нагадаємо, у 2015 році президент України підписав закон, згідно з яким ремонт доріг державного значення у чотирьох областях здійснюватиметься за рахунок 50% коштів, які надійшли від перевиконання загального обсягу митних платежів. Експеримент, окрім Львівської області, запроваджено у Волинській, Чернівецькій та Одеській областях.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024