Володимирчани скаржаться на «безпрєдєл» місцевих комунальників, а в тих - свято

19 Березня 2017, 11:00
9623

На одній із вулиць Володимира вже другу добу немає води. Про це свавілля з боку комунальників Володимира написала мешканка міста Олена Могилевська (Olena Mogylevska). 

Свій гнівний пост жінка виклала у спільноті "Вільний Володимир"

"Гарна реставрована вулиця Т.Шевченка на якій вже ДРУГУ ДОБУ НЕМАЄ ВОДИ!!!! Чергова бригада водоканалу бавиться горілчаними виробами і робити нічого не збирається (слова диспетчера водозабору).Від органів влади ніякої реакції.І усім вибачте на слові "наплювати" ,що в когось маленькі діти, яких треба помити і кашу їм зварити, літні люди які не мають фізичної можливості носити відрами воду з колонки через дорогу.І взагалі всі ми цивілізовані люди потребуємо воду за яку сумлінно сплачуємо рахунки.А ті хто НЕЗАКОННО пробував врізатися в трубу і через кого нема води,ще й залишаться не покараними.Люди хто має нести відповідальність за цей "беспрєдєл"???Кого ми з Вами обирали?Народ схаменіться,НЕВЖЕ НЕ ХОЧЕТЬСЯ ЖИТИ КРАЩЕ???" - йдеться у дописі.

Сподіваюся, що керівники комунальних служб таки зреагують на цей крик душі і проблема з водопостачанням буде вирішена.

Розуміємо, що сьогодні комунальники відзначають своє професійне свято, але для виконання своїх професійних обов'язків не повинно бути на першому плані і в свята і в будні.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024