Ще один дитячий садочок відкрили на Володимирщині

21 Березня 2017, 20:00
10444

21-го березня у селі Зоря, Устилузької об’єднаної територіальної громади відбулося відкриття двох довгоочікуваних об’єктів для дітей – дошкільний навчальний заклад та дитячий ігровий майданчик.

Як розповіла завідувач ДНЗ села Зоря “Капітошка” Марія Антощак, в приміщенні був садочок, але наприкінці 80-х – початку 90-х його з невідомих причин закрили. За кілька років приміщення перетворилися в руїни і залишилася лише “коробка”. Справою відродження садка в селі зайнявся колишній сільський голова Олександр Мусурук і по мірі надходження коштів відновлювалося (в період 2008-2010 років), - пише "БУГ"

На відкритті дитячого садочку та майданчика були присутніми чимало гостей – єпископ Матфей, Віктор Поліщук (голова Устилузької ОТГ), Віктор Хиць (помічник народного депутата Ігоря Гузя), Павло Карпюк (депутат Володимир-Волинської райради), Ігор Антощак (депутат Володимир-Волинської райради), Микола Шевчук (директор школи в селі Зоря), Володимир Полянський (директор ПП “Ліски”- організації котра виконувала роботи).

Для проведення ремонтних робіт у дошкільному навчальному закладі із державної субвенції надійшло понад мільйон гривень. Із місцевого та обласного бюджету для Зорянської громади було виділено по більш як 400 тисяч гривень. Також для побудови дитячого майданчика на подвір’ї ДНЗ за сприяння нардепа Гузя виділено було 80 тисяч гривень.

Після святкової служби єпископа Матфея та священиків, присутні гості виступили із словами привітання та вручали подарунки для дошкільного навчального закладу.

В оновлений садочок ходитиме 24 дитини із села.





1






Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024