Мама другокласника розповіла як переписувалась із «Синім китом»

22 Березня 2017, 13:00
11385

Історія про те як "Синій кит" прислав перелік завдань маленькому володимирському другокласнику вже облетіла всю область. 

Мати хлопчика ще й досі не може оговтатися і всім розповідає про пережите та попереджає користувачів соціальних мереж про можливу небезпеку, яка чатує на їхніх дітей.

Пані Ірина розповіла "ВолодимирМедіа"  , що 9-річний син віднедавна завів свою сторінку у соціальній мережі, де переписується з однокласниками, грає з ними ігри. Однак Ірина постійно слідкувала за історією “бродіння” сина інтернет-простором, тому завжди була в курсі його переписки.

У неділю, 19 березня, відправивши своє дитя до ванної кімнати, вирішила вкотре заглянути на персональну сторінку сина. І… оторопіла, бо побачила текст приблизного змісту: «Привіт. До тебе звертається куратор гри «Синій кит». Ти повинен виконати усі завдання у межах до 2-х хвилин. У протилежному випадку, ми негайно прибудемо до тебе». Після таких слів, каже Ірина, у неї аж руки потерпли, слова вимовити не могла.

Оговтавшись, жінка зі своєї персональної сторінки відповіла куратору не підбираючи слів. У відповідь почула не лише вибачення та недолугі виправдання, а й те, що вони просто не знали, що її сину всього 9 років.

Наступного дня Ірина відразу ж пішла до школи та повідомила про пригоду. Дирекція навчального закладу взяла це на контроль. А ось Ірина й досі не може оговтатися і всім розповідає про пережите та попереджає користувачів соціальних мереж про можливу небезпеку, яка чатує на їхніх дітей.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024