Перед МПП «Устилуг» знову непорядок:в обхід черги йде «лівак»

23 Березня 2017, 17:00
10404

23-го березня біля в'їзду на МПП "Устилуг" знову був безлад. Люди самотужки намагалися навести порядок із чергою та не пускати “лівак”

У наслідок того, що проїзд на митницю в Устилузі закрили на кілька годин, зібралася черга в кілька десятків автомобілів в межах міста і простягнулася до Будинку культури. Після того, як на митниці відновилася робота, частина водіїв висловила своє незадоволення тим, що на митницю заїздять автомобілі, котрі не були в черзі, - пише "БУГ". 

Близько 10 водії вийшли біля шлагбаума і разом з поліцейським перевіряли чи є в списку номер автомобіля, котрий готується до “запуску”.

Ті автомобілі, номери котрих не знайшли у списках, просили від’їхати в сторону, що викликало обурення в цих водіїв. Зазначимо, що деякі водії, автомобілів чиїх номерів не знайшли в списку ігнорували прохання правоохоронців, та залишалися очікувати на місці. Саме через такі авто, перед в’їздом до митниці виникали не значні затори. Загалом ситуація перед митницею досить напружена.

Додамо, що деякі водії розповіли про ніби то проплату, аби в’їхати до митниці без черги. Як зазначили чоловіки – сума коливається від 300 до 500 гривень, і ті хто “порішав” зараз обурюються, коли працівники поліції пропускають лише по списку.






 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024