Катя Рибак разом із іншими іменитими артистами виступила на ювілейному концерті Руслана Квінти

24 Березня 2017, 18:00
13599

23 березня у київському Палаці Спорту відбулась яскрава музична подія року– композитор Руслан Квінта відсвяткував 20-річний бенефіс великим концертом за участю більше 20-ти відомих артистів України і живого оркестру з 150 музикантів!

Серед них була і вихованка вокальної студії "Лодомир" Катерина Рибак. Про це на своїй сторінці у "Фейсбук" написала її мама Олена Рибак

"Маестро, який вміє підібрати потрібний звук для народження найщиріших і унікальних мелодій, музичний геній сучасності, який у своїй творчій майстерні створив більше 20 хітів, улюблених в кожному будинку, музичний продюсер вокальних проектів країни «Голос країни» і «Голос Діти» зібрав у Палаці Спорту найтоповіших українських артистів.

На сцену цього вечора вийшли: Софія Ротару, Ірина Білик, DZIDZIO, Олександр Пономарьов, Наталя Могилевська, Макс Барських, LOBODA, НЕАНГЕЛИ, Потап і Настя, Час і Скло, ALEKSEEV, Злата Огневич, MONATIK , а також моя донечка, Рибак Катя", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, Катя Рибак - фіналістка проекту "Голос країни". Попри те що дівчина народилась і виросла у сусідньому Нововолинську, з нашим містом її повязує чимало. А найбільше те, що Катя - вихованка вокальної студії "Лодомир", що діє при міському Центрі позашкільної освіти.





 

Коментар
16/04/2024 Понеділок
15.04.2024