Театр «Різнобарв’я»: маленький ювілейчик великого творчого колективу

27 Березня 2017, 10:30
9996

Учора в культурно-мистецькому центрі свою річницю відсвяткував аматорський театр «Різнобарв’я».

Ця подія, яка ще й передувала Міжнародному дню театру, зібрала того дня у КМЦ чимало прихильників цього чудового виду мистецтва.

Загалом дійство "У пошуках театру"можна було поділити на дві частини. В ході першої вихованці гімназії ім.О.Цинкаловського, під керівництвом режисера-викладача Людмили Похожалової, презентували широкому загалу свою наукову роботу про зародження і розвиток театрального мистецтва на Володимирщині.

З цієї нагоди були запрошені городяни, які мали безпосереднє відношення до функціонування театру в місті у всі роки. Унікальною гостею заходу була сторічна Валентина Дудко, яка в свій час приклала руку до розвитку театрального мистецтва на нашій Володмирщині. Своє слово мали також нагоду сказати володимирські театрали всіх років - представники різних поколінь та колективів.

Під час другої частини сцена КМЦ повністю «перейшла в руки» акторам-аматорам «Різнобарв’я».

Глядачі мали нагоду побачити уривки всіх вистав, які встигли за рік показати широкому загалу актори-аматори.

А на завершення дійства був гімн театру, святковий торт, "Многая літа" та нагородження режисерів театру Лариси Половньової та Людмили Похожалової.

Нагадаємо, театр «Різнобарв’я» вперше заявив про себе у березні 2016 року прем'єрою вистави "Шкандаль у благороднім сімействі" ( за мотивами п'єси нашої землячки Габрієлі Запольської "Мораль пані Дульської").













Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024