У районі готуються до військово-туристично-спортивного зльоту «Юний патріот»

27 Березня 2017, 16:30
Фото з архіву 9562
Фото з архіву

Про це повідомила на щотижневій оперативній нараді у Володимир-Волинській РДА начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Бігун.

Зокрема, керівник відділу розповіла, що вже розпочалася планомірна робота по підготовці до проведення відкритого районного національно-патріотичного військово-туристично-спортивного зльоту «Юний патріот».

20 березня уже відбулася перша настановча нарада оргкомітету по організації Зльоту, на якій узгоджено попередню дату його проведення - це 4-5 травня. Захід відбудеться у районі військової водойми, урочища озера Лісного.

Також визначено, що у зльоті братимуть участь по 10 учнів із кожної школи (8-11 класи). Інформація доведена до відома директорів, списки учасників формує районний методичний кабінет.

Призначений уже і комендант Зльоту. Ним, як і минулого року, став головний спеціаліст відділу освіти Андрій Степанюк. Задіяні також районний будинок школіра та спортивна школа, які відповідають за програму проведення заходу, його музичне оформлення та програму спортивних змагань з елементами військової підготовки.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024