Вперше на Волині: у Володимирі відбувся міжнародний чемпіонат з танців

28 Березня 2017, 17:00
12692

До пізньої ночі 25-26 березня тривав Міжнародний Чемпіонат України з танців «Volyn open», у якому  взяло участь 900 учасників з Молдови, Польщі, Білорусі та 68 міст України.

Організаторами турніру є Станіслав та Софія Кузнєчихіни.  Як вдалося дізнатися, від попередніх цей турнір відрізняється зірковим складом журі, до якого увійшли найвідоміші судді світу.

Так, оцінювати пари приїхало 120 іменитих суддів з Ізраїлю, США Грузії, Молдови, Польщі, Білорусі та України .

Усім, хто відвідав «Volyn open», важко було не помітити високий рівень підготовки учасників. Це підтвердив і сам організатор. Найсильнішими парами виявились танцюристи з Польщі. З українських пар найкращими були одесити, котрі взяли найбільше кубків.

З Володимира на турнірі виступило 150 учасників, з них досить хороші результати показали Роман Боярчук та Ярина Шуляр.

 Оскільки це перший міжнародний чемпіонат такого рівня, який проводиться вперше на Волині, його організаторам довелося нелегко. Потрібно було продумати як і де розмістити 500 гостей та учасників, облаштувати танцювальну залу.

Станіслав не приховує, що це було досить складно і йому довелось звертатися за допомогою до спонсорів.

Не відмовили і пішли на зустріч настоятелька Святогірського Свято-Успенського Зимненського монастиря ігуменя Стефанія, адміністрація готелю «Волинь», депутат районної ради Анатолій Кублій, підприємці Микола Юнак, Ігор Павловський, Андрій Хілінський, Аліна Сич, торгівельний центр «Пан-Буд». Окреме спасибі від організаторів обласному центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф та Володимир-Волинському ТМО  за медичний супровід під час змагань.

Дякують організатори турніру й батькам дітей-учасників, за допомогу в підготовці чемпіонату такого рівня.

Прикро, що проігнорувала танцювальний турнір такого масштабу міська влада, за підтримкою до якої звертався Станіслав Кузнєчихін.

Як пояснили організаторам, турнір не був внесений у графік запланованих заходів, що відбуваються у Володимирі-Волинському. А те, що це перший  міжнародний чемпіонат на Волині і честь його приймати випала саме нашому стародавньому місту, - нікого не цікавило.

І про те, що можна було організувати цікаві екскурсії для учасників турніру з-закордону, ніхто навіть і не подумав.

Це ми так прагнемо презентувати Володимир на весь світ як мекку культури та туризму…











1





Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024