Володимирські дівчата нафутболили перемогу на Чемпіонаті України

01 Квітня 2017, 15:00
9996

Фінал чемпіонату України з футзалу серед дівчат 2000-го року народження днями завершився у Полтаві.

Участь у змаганнях взяло 8 команд, дві з яких представляли Волинську область. Це команда «Ладомир» з Володимир-Волинського, яка привезла на турнір 2 ігрові склади, - пишуть ІА Волинські новини.

Переможцем групи А за результатами змагань стала команда «Лідер» з міста Кобеляки, Полтавської області. Другу сходинку зайняли дівчата з КДЮСШ-8 Харкова, на третій позиції опинилися представниці міста Славутич, що на Черкащині. Всі вони почергово обіграли волинянок з другої команди «Ладомира». В результаті у кожної з команд в активі було по 5 очок, та все ж найкраща різниця м'ячів була у команди з Полтавщини.

У групі Б відразу виділився лідер, яким стала команда «Ладомир-1» (минулорічний переможець подібних змагань). Вони впевнено пройшли весь шлях в групі та без проблем пробилися до фінальних поєдинків. Другу сходинку в групі«Б» виборола команда з Конотопа.

На третьому місці завершили змагання дівчата зі Славутицької КДЮСШ, які у матчі за третє місце з рахунком 1:5 обіграли конотопчанок.

Матч за п'яте місе проходив у надзвичайно напруженій боротьбі, в якому харків'янки з КДЮСШ не без проблем переграли Багіру IMS з Лимана, що на Одещині.

7 місце зайняли гравці команди «Ладомир 2», обігравши «Майстрів мяча» з Харкова.

У фінальному поєдинку волинські футзалістки з команди «Ладомир 1» не зустріли жодного спротиву та з рахунком 6:0 перемогли представниць полтавської області, команду «Лідер».




Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024