Свято писанкарства: місце де ділилися досвідом, власними шедеврами та передвеликоднім настроєм

01 Квітня 2017, 15:30
9559

1 квітня, в рамках ярмарку «Весняні передсвятки», який проходив у Володимирі-Волинському, біля міського культурно-мистецького центру проходило свято писанкарства «В очікуванні Воскресіння».

Зібралися на нього імениті володимирській майстри-писанкарі, зокрема, Анатолій Бойко, Леся Мартинюк, Оксана Білик, Ірина Надюкова, їхні студенти та вихованці, які не просто демонстрували свої роботи, і й проводили майстер-класи для всіх охочих, - йдеться на сайті Володимир-Волинської міської ради. 

Тут же проходила і неймовірна виставка великодніх композицій, де свої вироби представили всі навчальні та навчально-вихованці заклади нашого міста. Кожному з учасників виставки, та майстрів, які від початку весни проводять у міському культурно-мистецькому центрі майстер-класи з виготовлення пасхальної атрибутики заступник мера міста Лариса Кулікова та в.о начальника відділу культури та туризму МВК Любов Нестерук оголосили Подяки міського голови й вручили солодощі.

Крім того, в рамках свята писанкарства біля КМЦ розкинувся ярмарок хенд-мейд, де можна було придбати неперевершені великодні композиції, плетені вироби, прикраси, іграшки ручної роботи та безліч іншої дизайнерської всячини. Тож, наймовірніше, з порожніми руками ніхто зі свята не пішов. 





 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024