Рівно за тиждень місто знову відвідав губернатор

06 Квітня 2017, 19:57
10193

6 квітня голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик спільно з представниками міської влади, окремими депутатами Волинської обласної ради працювали в розташуванні військових частин, які дислокуються у Володимирі-Волинському.

Метою відвідин 14 ОМБр було обстеження казарменого фонду, їдальні, - йдеться на сайті міста. 

Незабаром у місце постійної дислокації вперше за три роки існування бригади з зони АТО повернеться її особовий склад. А тому керівники міста та області прибули в розташування частини, визначали фронт робіт, які необхідно провести до повернення бригади.

За словами т.в.о. командира бригади полковника Марата Бригадира, частину робіт, зокрема, у їдальні, військовослужбовці вже проводять власними силами. Так, нещодавно перекрили дах приміщення. Наразі в їдальні потребують заміни вікна, меблі, теплосистема.

Щодо казарменого фонду,  то практично у всіх них необхідно проводити заміну санвузлів. Є й інші проблеми та потреби, які т.в.о. командира бригади полковник Марат Бригадир має озвучити на найближчій сесії Волинської обласної ради.

Як зазначалося раніше, на сесію Володимир-Волинської міської ради, яка відбудеться 28 квітня, буде винесено проект рішення про виділення на ремонтні роботи в нашій бригаді 500 тисяч гривень. Таку ж суму, сподівається голова ОДА Володимир Гунчик, на потреби бригади своїм рішенням виділять депутати Волинської обласної ради.

У 39-му ЗРП, який порівняно нещодавно був сформований а нашому місті, триває відновлення казарменого фонду. Тож гості, відвідавши казарми, відзначали для себе, що було зроблено в частині, визначили подальший фронт робіт. Також командир ЗРП полковник Костянтин Заїченко, зазначив, що невідкладного ремонту через дахи, що протікають, потребують бокси для зберігання зенітно-ракетних комплексів, вартість одного з яких – мільйони гривень. Крім того, на часі в ЗРП – ремонт, а радше, повна реконструкція приміщення, в якому планують облаштувати гуртожиток для військовослужбовців контрактної служби.

Володимир Гунчик закликав командира ЗРП Костянтина Заїченка прибути для озвучення потреб частини на сесію Волинської обласної ради, а також анонсував виділення з обласного бюджету на потреби частини 200 тисяч гривень. Стільки ж на потреби ЗРП закликав виділити депутатів Володимир-Волинської міської ради. 




 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024