Фіскали провели обшуки на Володимирщині і вилучили сантехніку, автозапчастини, оргтехніку

08 Квітня 2017, 10:30
10432

Сантехнічне обладнання іноземного виробництва, автомобільні запчастини та автомобільні дитячі крісла загальною вартістю понад 2 мільйони гривень, що ввезені з країн ЄС без сплати визначених митних платежів, вилучили в ході обшуків у Володимирі-Волинському та районі.

Про це інформує ГУ ДФС у Волинській області.

Переміщення цієї високоліквідної продукції з країн Євросоюзу до України організувала група осіб, яка налагодила систематичний імпорт вартісного товару, що користується попитом серед українських споживачів.

Імпорт товару був організований настільки, що правоохоронці мають підстави для твердження про ухилення від сплати визначених до бюджету платежів в особливо великих розмірах.

Відтак, прокуратура Волинської області спільно із співробітниками податкової міліції отримали ухвали Луцького міськрайонного суду для одночасного проведення обшуків у чотирьох місцях накопичення товару. Як наслідок, прокурорами та податківцями вилучено сантехнічне обладнання іноземного виробництва, автомобільні запчастини різноманітних торгових брендів та автомобільні дитячі крісла.

Крім того, вилучено прилади відеофіксації та комп'ютерну техніку.

Наразі проводяться огляди вилучених товарно-матеріальних цінностей та вирішується питання про накладення арешту.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39