Фіскали виявили у місті склад з контрафактом

11 Квітня 2017, 13:55
9843

У Володимирі-Волинському правоохоронці виявили склад із контрафактними спиртним та сигаретами.

Про це повідомили у ГУ ДФС в області.

Працівники податкової міліції та прокуратури провели обшуки у складському приміщенні у Володимирі-Волинському. Правоохоронці виявили та вилучили з незаконного обігу 1437 пачок тютюнових виробів з марками акцизного податку з очевидними ознаками підробки вартістю понад 15 тисяч гривень. Окрім того, на складі вилучили 164 пляшки алкогольних напоїв орієнтовною вартістю 12 тисяч гривень.

Фіскали «накрили» у Володимирі склад із контрафактом

Також на вулиці Туполєва силовики затримали автомобіль, з якого місцева мешканка продавала підакцизні товари сумнівної якості. Тут оперативники ДФС вилучили з незаконного обігу 100 пачок сигарет та фальсифіковані алкогольні напої орієнтовною вартістю понад 4 тисячі гривень. 
Фіскали «накрили» у Володимирі склад із контрафактом

За цим фактом склали протокол про адміністративне правопорушення за статтею 164-5 КУпАП (Зберігання або транспортування алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, на яких немає марок акцизного збору встановленого зразка). 

До речі, за ці правопорушення передбачено відповідальність у вигляді штрафу обсягом 50-200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією алкогольних напоїв.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024