Привітання від голів Володимир-Волинської РДА та райради Наталії Василець та Романа Гука

15 Квітня 2017, 08:00
10177

Шановні жителі району!

На порозі найбільше з християнських свят – Світле Христове Воскресіння. У цей день ми дякуємо Богу за те, що у часи випробувань відчували його захист і підтримку, а спомин про диво Воскресіння Ісуса спонукає кожного із нас ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою, пробачити один одному прикрощі і сказані зопалу слова, зміцнює нас духовно, пробуджує людські надії та сподівання на краще.

Це світле свято також є невід'ємною часточкою українства, бо приходить до нас з духмяною паскою, яку випікала мама, святковим кошиком, дбайливо прикритим вишитим рушничком, кольоровими крашанками та традиційними писанками, які приносять невимовну радість дітворі. Тож тієї миті, коли вдарять над нашою Україною великодні дзвони, нехай оселиться у вашому житті щастя!

Вітаючи зі світлим Воскресінням Христовим, щиро бажаємо добра, радості, окриленого настрою, злагоди в родині, благополуччя, миру і спокою, Божого благословення. Нехай воскресне у ваших душах усе найкраще на землі - непохитна віра, сердечна відданість і вічна любов.

Єднаймося ж у спільній  молитві, а всі свої добрі справи та світлі помисли направимо на відродження української нації і будівництво кращої долі на шляхах миру та порозуміння. З Великоднем! Христос Воскрес!

Голова районної ради Роман Гук

Голова райдержадміністрації Наталія Василець

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024