Милосердя та турбота від володимирських школярів

18 Квітня 2017, 16:05
9775

На третій день Великодніх свят, 18 квітня, у відділення постійного проживання територіального центру з обслуговування громадян управління соціального захисту населення виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради завітали гості – волонтерський загін міської гімназії імені О.М.Цинкаловського, третьокласники на чолі зі своїм учителем Оленою Жуйводою.

Про це йдеться на сайті міської ради.

Прибули вони в відділення, що на вулиці Привокзальній, зі святковим настроєм, щирими зиченнями з нагоди світлого свята Воскресіння Христового, а також із подарунками. 

Вручили тим, хто проживає у відділенні, великодні композиції, виготовлені власними руками, а також смачні їстівні подарунки, які приготували за допомогою своїх батьків, – паски та крашанки.

Разом із маленькими волонтерами у відділення постійного проживання завітали й заступник міського голови – секретар міської ради Олег Свідерський та начальник управління соціального захисту Олександр Смикалюк. Представники міської влади привітали всіх присутніх із Великоднем, побажали міцного здоров’я та Божого благословення, подякували школярам-волонтерам та їхньому керівнику Олені Жуйводі за турботу та милосердя.



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024