Планують посилити боротьбу з тими, хто, попри заборону, продає алкоголь у нічний час

20 Квітня 2017, 14:44
9651

Про це стало відомо під час чергового засідання виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради.

Мовляв, останні трагічні події із військовослужбовцями, які трапилися під впливом оковитої, спонукають всерйоз зайнятися вивченням цієї проблеми. Більше того, очікується формування зенітно-ракетного полку, а це додаткових 5-6 тисяч військових.

Окрім того, на виконкомі говорили про підсумки виконання бюджету міста за І квартал 2017 року, основні показники якого донесла до присутніх начальник міського управління фінансів Тетяна Шибирин.

Було озвучено, що бюджет міста виконано на 129 %, що у грошовому еквіваленті становить  додаткових 7,2 мільйона гривень. В основному наповнення відбулося за рахунок ЄСВ, акцизного податку, ПДФО, податку від майна та відсотків від розміщення коштів на депозиті.

Поряд з тим, йшлося про те, що у місті є проблема із заборгованістю державних установ та підприємств-банкротів, що становить 3,5 мільйона гривень.

Зокрема, КЕВ винна 1,8 млн. грн. податку за землю, водоканал - 587 тисяч грн. податку на прибуток. При тому, що цьому комунальному підприємству держава заборгувала 2,4 млн. грн. різниці в тарифах. Не профінансовано державою 45 млн грн. субсидій на житлово-комунальні послуги.

З інформацією про організацію харчування учнів  загальноосвітніх закладів міста доповіла начальник управління економіки Оксана Субицька.

Вона, зокрема, озвучила, що робочою групою було проінспектовано усі їдальні шкіл міста. Вивчалось зокрема дотримання санітарного стану та якості харчування учнів. По деяких шкільних їдальнях, зокрема ЗОШ №1, ЗОШ №3 та ЗОШ №5, були зауваження санітарного характеру: побиті або відсутні рукомийники, у харчоблоках потріскана плиточна підлога. Не в усіх школах забезпечується склад меню із страв, які вказані у перспективному.

Підсумовуючи свій виступ, пані Субицька озвучила ряд пропозицій та рекомендацій директорам шкіл.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024