Перекидку гармати через кордон організували «брати-свободівці» з Володимира-Волинського, - ЗМІ

25 Квітня 2017, 18:36
12752

6-го квітня практично всі ЗМІ України оприлюднили кричущий факт, що українські митники пропустили через україно-посльський кордон зенітну гармату. Польське Агентство внутрішньої безпеки розслідує справу, станом на 5-те квітня затримали 4 людей (сам інцидент трапився 1-го квітня). Українська сторона також проводить власне розслідування та вже власників гармати викликали на допити.

Як стало відомо інтернет-виданню «БУГ» з інсайдерських джерел, «перекидку» зброї організували члени Володимир-Волинського осередку партії «Свобода»  Володимир К. та брат Павло К., який віднедавна очолив районний осередок партії.

Інсайдер розповів схему роботи братів. Зброя надходила від країни-агресора Росії до міста Харкова. Із Харкова на Волинь контрабанду доправляли через компанії перевізниками. На Волині, зброю передавали «працівникам по перекидці» та після домовленостей із митниками (по іншому ніяк не можна пояснити, що українські митники не помітили гармати) доправляли до Польщі і далі по території Європейського союзу.

Як зазначив інсайдер видання, це не перший такий трансфер із Росії до країн ЄС, який організовували брати. Також інформатор наголосив, що Павло К. наразі всілякими методами намагається «відмитися» від причетності до цієї справи та всю вину перекладає на брата Володимира К.

Наразі тривають допити у кримінальному провадженні. 

Нагадаємо, що 31-го березня 2017 року в результаті проведення митного контролю у прикордонному пункті пропуску в Дорогуську була попереджена спроба ввезення до Польщі компонентів корабельної артилерійської установки AK-630 калібром 30 мм. Гармату з замком радянського виробництва перевозили фургоном на українській реєстрації. Зброю задекларували як гідравлічний компонент.

Коментарі
25 Квітня 2017, 22:27
Свобода форева!!! Ото то і захисники! Патріоти! Фермери! Чесні підприємці! Братікі віни бл...ть садять!
27 Квітня 2017, 00:21
Ця партейка все лісом кругляком з ляхами торгувала
27 Квітня 2017, 12:24
Ви шановний як в воду дивились: Павло вже майже порішав, всю вину на брата скинули. Такшо, братіка посадять. А те г..но далі буде смердіти по районі
27 Квітня 2017, 13:36
Та вони на конрабанді все життя на контробанді і сидять, починав Паша з бананів, потім перейшов на мясо, потім перекід, після смерті Андрія Кабанова підібрав його клієнтів, потім возили промислову групу паралельно, обладнання для газу на авто, і багато іншого, стомишся перечисляти. Шистьорою в них тупий, хоча хитруватий Каляпух Тарас (Каляпа). Паша це людина якій грошей завжди мало. Усі хто його знають особисто або з мали з ним якісь справи знають, що маючи за конторобанду фури мяса 5000-7000$ чистих він все рівно найо...вав людей яких наймав і усіх інших на 5,10, 20грн. Ось такий &quot;мєлочний&quot; і безмежно жадібний. Про таких кажуть &quot;срало б і їло&quot; <br/>Особливо смішно дивитись як він зараз &quot;переживає&quot; за Україну, і виступає за справедливість. Та подивіться на його жидівську морду! Він переживає як пробитися в політику щоб вкрасти грошей ще більше. Як витягнувши з людської землі мільйони, кинути людям копійки, і ще й під гаслом я вам допомагаю! Нехай би заплатив краще людям за оренду землі, як платять на центральній і східній Україні по 100$ за гектар, не кажу як в Польщі по 1000злот за оренду гектара землі! А то продає продукцію по світових цінах а людям за землю копійки! Зошитів купть в школу на копійки....Та подавись ти ними, краще заплати людям їхні гроші як повинен, а вони самі що їм потрібно куплять!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024