Сімнадцята чергова: звернення, запити, звіти, звинувачення та дискусії

28 Квітня 2017, 20:35
9483

28 квітня у приміщенні Володимир-Волинської міської ради відбулася чергова сесія депутатів міської ради.

Традиційно засідання розпочалося із озвучення депутатських запитів, звернень та запитань.

Депутат Сергій Радкевич звернувся до міської влади та керівників комунальних підприємств з проханням впорядкувати газони на трьох найбільших вулицях міста - Ковельській, Зимнівській, Устилузькій.

Депутат Ярослав Жук запропонував організувати навчання для депутатів на тему «Земельні питання в депутатській роботі».

Також були озвучені запити щодо встановлення нових дорожніх знаків на вулиці Устилузькій, оприлюднення статистики виконання підтриманих місцевою громадою електронних петицій. 

Було також озвучене звернення до начальника міського відділу поліції Михайла Бобика стосовно оприлюднення результатів роботи по покращенню криміногенної ситуації в місті.

Депутат Олег Венгер озвучив заяву, що йому скаржаться батьки школярів, які відвідують ЗОШ №2. Причина їхніх нарікань – неякісне харчування школярів, завищені ціни на хлібобулочні вироби та реалізація шкідливих для дитячого раціону продуктів харчування.

Більшість запитів депутати таки підтримали.

Далі, швидко пройшлися по порядку денному і приступили до розгляду питань.

Слід зауважити, що на цій сесії було найбільше земельних та бюджетних питань.

Заслухали один звіт (Сергій Коба - про роботу постійної депутатської комісії з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку, підприємництва та регуляторної діяльності), після запеклих обговорень визнали роботу комісії «незадовільною» та запланували інший звіт (директора ПТМ «Теплокомуненерго») на наступну сесію міської ради.

Депутати також підтримали проект рішення про надання згоди на поділ земельних ділянок. Це рішення дасть можливість запрацювати новому інвестору в місті, що приноситиме не менше 30 тисяч гривень до місцевого бюджету.

В робочому порядку депутати затвердили положення «Про призначення стипендій міської ради для обдарованої молоді «Майбутнє Володимира», «Про затвердження умов конкурсу на відзначення премією Володимир-Волинської міської ради «Успішний педагог» на 2017-2020 роки», підтримали рішення «Про звернення Володимир-Волинської міської ради щодо збільшення оплати праці у сфері охорони здоров’я», «Про збільшення медичної субвенції державного бюджету на дві тисячі сімнадцятий рік», «Про створення списку недобросовісних учасників торгів у Прозоро» та звернення щодо збільшення пенсій до рівня прожиткового мінімуму.

 В «Різному» депутат Валентин Вірковський звернувся до керівника міського управління соціального захисту населення з проханням пришвидшити роботу зі створення у місті Реабілітаційного центру для дітей з особливими потребами. 







Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024