Володимирчанка Ліна Ткачук здобула перемогу на Всеукраїнському конкурсі

02 Травня 2017, 15:43
11290

Наприкінці квітня у Луцькому Палаці культури відбувся дев’ятий вокально-хореографічний Всеукраїнський конкурс «Твій шанс», у якому взяли участь понад тисячі найталановитіших учасників з усіх куточків України.

Перше місце в одній з категорій у ньому отримала юна володимирчанка, вихованка зразкової студії вокального співу «Лодомир» Ліна Ткачук.

Дівчинка навчається у ЗОШ №2 і протягом восьми років займається співами у викладача Галини Тюрікової, неодноразово була переможницею різноманітних конкурсів, таких як «Мамині зіроньки », «Лісова пісня», «Покори сцену». Участь у черговій вокальній битві принесла їй ще одну перемогу, яка ще раз підтверджує, що Володимир має чим пишатися.

Нагадаємо, вокальна студія «Лодомир» дала путівку в життя не одній талановитій дитині нашого краю. Катерина Рибак, наприклад, дійшла до фіналу телевізійного шоу «Голос країни», Олександр Чишій – учасником цього шоу. Чимало вихованців Галини Тюрікової здобули численні перемоги та нагороди на усіляких вітчизняних та міжнародних вокальних конкурсах.



 

Коментарі
03 Травня 2017, 15:07
Тюрикова, прекрасний викладач, фахівець і ЛЮДИНА. Приємно, що і моя дитина у неї навчалась. Ось вам і результат. Правда, в цій країні в культуру не йдуть за покликом серця, бо не виживуть. Хоча є і окремі фанати. Правда в місті для таких місця нема. Все педколедж зайняв і куми. Але вокал - прекрасна можливість чути і вивчати мови.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024