Володимир: біля сотні заяв та звернень надійшло у поліцію за вихідні

03 Травня 2017, 15:39
10130

За травневі вихідні у Володимир-Волинський відділ поліції надійшло близько сотні заяв та звернень від жителів Володимира-Волинського та району. 

Усі вони здебільшого стосувалися вчинення крадіжок.

Військовослужбовець місцевої військової частини повідомив поліцію, що з його квартири, шляхом взлому замка на вхідних дверях, невідомі вкрали особистих речей на суму понад 10 тисяч гривень.

У селі Селець під час дружнього застілля у 21-річного  господаря зник гаманець, в якому зберігалося 200 доларів та 200 гривень. Помітивши пропажу, хлопець викликав поліцію. Після приїзду СОГ вдалося  з'ясувати, що вкрав гаманець його 22-річний земляк - товариш по чарці, в якого під час огляду виявили 1100 гривень та 100 доларів, походження яких він не зумів пояснити правоохоронцям.

Ще одна крадіжка зареєстрована на вулиці Івана Мазепи, що у Володимирі-Волинському. Пошкодивши вхідні двері, невідомий зловмисник викрав у 30-річного мешканця міста ноутбук та мобільний телефон. Нині встановлюється сума збитків.

Два безхтька, із новобудови, що знаходиться у селі Заріччя, вкрали 18 кг металобрухту та 5 м обгороджувальної сітки.  Ще із однієї новобудови на вулиці Шухевича, що у Володимирі-Волинському, невідомі поцупили запасні частини до різних марок автомобілів. 

На вулиці Гоголя, що у Володимирі-Волинському, у 42-річного мешканця міста вкрали велосипед із власного подвір'я, а в 33-річного жителя багатоповерхівки, що на вулиці Луцькій, - велосипед із під'їзду будинку.

Нагадаємо, 2 травня, до Маневицького відділу поліції звернулась 17-річна мешканка селища із заявою про шахрайство. Вона розповіла, що під приводом зняття порчі її ошукала незнайома жінка. Сума завданих матеріальних збитків становить понад 70 тис. грн.

Правоохоронці оперативно встановили особу шахрайки. Їй 29-років і вона мешкає у Володимирі-Волинському. 

Коментарі
03 Травня 2017, 20:45
Коли вже будуть писатись такі матеріали,які крадіжки розкриті,за яку крадіжку одержали термін,хто це зробив?А то все таємниця слідства,а надалі відпускають,а вони і далі крадуть.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024