Володимир: інваліда війни вітальні слова знайшли аж у лікарні

05 Травня 2017, 20:21
9885

Секретар міськради, заступник міського голови Олег Свідерський  та голова Володимир-Волинської організації інвалідів Галина Полякова зі щирими вітаннями та подарунками завітали до інваліда другої Світової Павла Алексейчука напередодні 72-ї річниці перемоги над нацизмом.

Чоловік нині знаходиться на лікуванні у Володимир-Волинському ТМО, тож візит гостей став для чоловіка приємною несподіванкою.

Павло Романович розповів, як отримав під час Другої Світової травму, яка на все життя зробила його інвалідом.

Тоді він проживав на Житомирщині. Одного дня,  разом з іншими дітьми бавився на подвір’ї, в небі почувся гул літака, а за якусь мить неподалік впала бомба. Кілька дітлахів загинуло на місці, а інші отримали поранення. Серед них був і Павло Романович. У невеличкому населеному пункті йому надали першу невідкладну допомогу, проте кістки зрослися неправильно і в подальшому кожен крок давався йому з неймовірними зусиллями. Особливо важким був шлях до школи, яка знаходилась 7 кілометрів від села, де проживав Павло Алексейчук. Лише через кілька років чоловікові зробили операцію. Однак той на все життя залишився інвалідом.

Згодом чоловік отримав дві вищі освіти, одружився, виховав двох синів. Ніби життя вдалося. Але біда таки постукали у двері Павла Романовича. Війна на Сході країни забрала у нього його рідних, пішла на той світ дружина, і на схилі літ чоловік залишився сам. Тому коли у палату завітали такі поважні гості він був невимовно радий.

До привітань і побажань, які линули цього дня на адресу інваліда війни долучилися заступники головного лікаря Володимир-Волинського ТМО Віталій Баюн та Наталія Філімонюк

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024