Устилузька ОТГ не фінансуватиме районний будинок культури

05 Травня 2017, 21:41
12427

4 травня на черговій сесії Устилузької міської ради було прийнято рішення про припинення користування послугами районного будинку культури та відділу культури і туризму Володимир-Волинської РДА. А отже, й фінансування тих послуг.

Коментуючи дане рішення, секретар міської ради Людмила Касьян зауважила, що на території громади є будинки культури та сільські клуби, які потребують вкладення чималих  коштів, - повідомляє ВолодимирМедіа.  Тому суму у кількасот тисяч гривень, які планувалося виділити на утримання районного будинку культури та відділу культури та туризму, буде доцільніше скерувати на ремонт та утримання  закладів культури, які заходяться на території населених пунктів громади.

Мовляв,проведення різноманітних заходів за участю художніх колективів можна організовувати й в Устилузі. Для цих міроприємств є прекрасний будинок культури, який також потребує чималих капіталовкладень.

На сесії Устилузької міської ради також було прийнято рішення щодо прийняття у власність громади філії центральної бібліотечної системи

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024