«Євробачення» до побачення: хто підтримав Україну і за кого голосували самі українці

14 Травня 2017, 10:22
9831

У фіналі міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення 2017», який відбувався в Києві, український гурт O.Torvald набрав 36 балів і посів 24 місце з 26-ти.

У фіналі міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення 2017» професійне журі від України віддало 12 балів Білорусі, телеглядачі поставили максимальний бал Молдові. Результати голосування доступні на офіційному сайті «Євробачення».

Професійне журі від України поставило 10 балів португальцю Сальвадору Собралу, який у підсумку виграв конкурс, вісім балів - Угорщині, сім - Хорватії, шість - Азербайджану. П'ять балів від журі отримала Франція, чотири - Молдова, три - Нідерланди, два - Австралія та один бал - Бельгія.

10 балів від телеглядачів теж отримав представник Португалії, вісім - Білорусь, сім - Швеція, шість - Франція, п'ять - Бельгія. Чотири бали від українських телеглядачів дісталися Угорщині, три - Румунії, два - Болгарії, один бал - Норвегії.

Підсумкова таблиця. Фото: eurovision.tv

Український гурт O.Torvald набрав 36 балів (12 - від журі інших країн, 24 - від телеглядачів) і посів 24 місце з 26-ти.

Сім балів українці отримали від журі Азербайджану, чотири - від Ізраїлю та один бал - від Болгарії.

Іще по сім балів гурт O.Torvald отримав від телеглядачів із Чехії та Італії, чотири - від Грузії, три - від Португалії, два - від Польщі й один - від Білорусі.

Нагадаємо, пісенний конкурс «Євробачення 2017» відбувався в Києві з 9 по 13 травня включно. Перемогу на ньому здобув представник Португалії Сальвадор Собрал із піснею Amar Pelos Dois.

Хлопці з O.Torvald у фіналі
Хлопці з O.Torvald у фіналі "Євробачення" набрали 36 балів 
 

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024