Володимирщина: молитвою, спогадами та квітами поминали земляків-героїв, які загинули в АТО

22 Травня 2017, 14:54
10089

22 травня об 11.00 на площі Героїв відбулися поминальні заходи з нагоди третьої річниці пам’яті володимир-волинців, які загинули в ході проведення АТО на сході України. 

Щоб пом’янути загиблих героїв-володимирчан, біля символічної Дошки пам’яті зібралися рідні та близькі загиблих, представники міської та районної влади, духовенство та громадськість міста. 

Після поминальної панахиди, які відслужили святі отці, до слова запросили представника 14-ї ОМБр, вдову загиблого героя, голову громадської організації «Волинські берегині» Ірину Цигикал.

Жінка під час свого виступу наголосила, що навіть після кількох літ, що минули, важко змиритися кожній родині з пекучим болем втрат.

- Ми не повинні звикати до страшного слова війна, перестати здригатися від цього слова.. , - наголосила вдова. - Ми повинні завжди пам'ятати, що в нашій країні триває страшна, неоголошена війна на якій постійно гинуть чиїсь сини, чоловіки, батьки...Я співчуваю родинам загиблих, батькам, дружинам, дітям і несу цю ношу разом з вами. Ми втратили найдорожче…

Дуже розчулив присутніх вірш « Ваш син герой...» у виконанні учасниці молодіжного театру «Відродження».

Пізніше до портретів загиблих лягли квіти - від рідних, від представників влади та духовенства, школярів міста та громадськості.














Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024