У Володимирі покажуть кіно про толерантність

22 Травня 2017, 21:29
11649

Кінематографічна спільнота Володимира-Волинського  відзначила День вишиванки…  кіном

Депутат Володимир-Волинської міської ради, голова комісії з питань освіти та культури Світлана Федонюк об’єднала творчу молодь, колег та підприємців міста у команду для зйомок соціального ролика. Розбивати символічну тарілку з назвою фільму уся знімальна група прийшла у вишитих сорочках різних регіонів України (на фото Ольги Аракчеєвої).

Партнерами проекту стали Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом!» (фінансування), всеукраїнська мережа книгарень «Є» (локація), Галини та Андрія Недбало (демонстрація ролика), міський голова Петро Саганюк (сприяння комунальних служб).

Жителі будинку на вулиці Ковельській №4, №6 надали свої квартири та балкони для зйомок. Ролик знімали та стали його акторами жителі Володимира-Волинського різного віку, а депутат Володимир-Волинської райради Ганна Фурман виступила у ролі костюмера.

Тема і мета ролика – закликати волинян читати книги, мислити, аналізувати події в особистому житті та державі, виховувати толерантне ставлення до людей з інвалідністю, що особливо актуально у розрізі демобілізації поранених учасників АТО.

Світлана Федонюк, як автор сценарію та режисер, представить  ролик  широкій громадськості першого червня, у володимир-волинському культурно-мистецькому центрі об 15.30. Вхід вільний. У тому числі запрошені діти з особливими потребами та їх батьки із громадської організації «Берег Надії».

3

3

3

3

3

3

 

Коментарі
24 Травня 2017, 15:29
Нарешті щось нове у Володимирі, а то з року у рік одне й те саме на День захисту дітей, радянське - малюнки на асфальті. таке враження, що чиновники від культури і освіти забули як думати, забули в якому столітті вони живуть
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024