Володимир: у міському управлінні соцзахисту населення планують провести скорочення

23 Травня 2017, 13:34
10262

В управлінні соціального захисту населення виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради найближчим часом планують провести оптимізацію чисельності співробітників управління.

Про це йшлося на щотижневій оперативній нараді за участі міського голови Петра Саганюка, керівників та директорів державних установ, закладів та підприємств, представників місцевих ЗМІ.

Очільник міста дав доручення начальнику управління соцзахисту Олександру Смикалюку поцікавитись у якому кількісному складі працюють подібні управління в містах, подібних до нашого за чисельністю населення. Мовляв, занадто громіздке наше управління і потрібно якнайшвише провести оптимізацію кадрів.

Нагадаємо, в лютому, коли відбулося призначення пана Смикалюка на посаду начальника управління на запитання «чи не планує новий керівник провести в управлінні оптимізацію та скорочення кадрів» Олександр Павлович відповів:

– Ведеться мова про реорганізацію, зокрема про створення департаменту на базі управління, але про це ще рано конкретно щось говорити.

Коментарі
24 Травня 2017, 03:15
А в міській раді, не хоче провести"у якому кількісному складі працюють подібні управління в містах, подібних до нашого за чисельністю населення".)))))))) Повиганяти половину к чортам собачим!!
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024