Скарги на незаконний продаж алкоголю, проблеми з перевізниками, - як минув виїзний прийом в Устилузькій ОТГ

01 Червня 2017, 21:14
9903

31 травня, в останній день весни, голова райдержадміністрації Наталія Василець, спільно із головою районної ради Романом Гуком, провели виїзний прийом в Устилузькій об'єднаній територіальній громаді. Очільники району відвідали  села Коритниця, Микитичі та Новини.

В ході спілкування до керівників РДА та райради зверталися мешканці громади з різними питаннями, що стосуються життєдіяльності села, а також з особистими проблемами та негараздами.

Занепокоєння мешканців села Микитичі викликає незаконний продаж спиртних напоїв. А новинчани скаржаться на відсутність автобуса, який перестав виїжджати на маршрут. Тому колективно прийшли на прийом аби попросити керівництво вирішити ці проблеми. 

Активну участь в обговоренні порушених жителями питань  взяв голова Устилузької ОТГ Віктор Поліщук. 

Також у рамках цієї поїздки голови РДА та райради відвідали відділ прикордонної служби «Коритниця», де із його начальником обговорили стан справ, які потребують спільного вирішення. У селі Микитичі побували у місцевій школі, в якій нещодавно перекрили дах та встановили металопластикові вікна. Пройшлися коридорами закладу та класними кімнатами, поспілкувалися із школярами, які саме відпочивали у пришкільному таборі«Джерельце» та оглянули харчоблок.

У Новинах із неочікуваним візитом завітали до обійстя місцевого активіста 75-річного Івана Трофімука. Він із гостями поділився своїми клопотами та переживаннями, розповів про господарку, своє життя-буття та проблеми, які його турбують. 

На завершення зустрічі очільники району побажали Івану Яковичу доброго здоров'я та пообіцяли навідатися ще.

У ході проведення прийому керівництвом району були проаналізовані питання, порушені  громадянами.  Частина із них вирішена відразу ж: надані кваліфіковані консультації та  рекомендації по вирішенню звернень, а питання, які потребують додаткового вивчення, взято на контроль відповідними службами району.






 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024