Назвали знешкоджених корупціонерів Володимирщини, які засуджені судом

05 Червня 2017, 17:03
Фото ілюстративне 10971
Фото ілюстративне

У Єдиному державному реєстрі осіб, які вчинили корупційні правопорушення, нам вдалося знайти поки що кілька мешканців міста Володимира-Волинського та Володимир-Волинського району.

На сайті у розділі «Знешкоджені корупціонери України» наразі є особи, які засуджені судом в період з 14 липня 2011 р. до 9 грудня 2015 р. Очевидно, база даних буде поповнюватися.

Для того, щоб відшукати володимирчан, мешканців як міста так і району, достатньо вести пошукове слово: «Володимир-Волинський», або «Устилуг», «Зимне»....

 На кожного фігуранта заведена сторінка, де вказуються його прізвище, ім’я, по батькові, місце роботи та посада на час вчинення корупційного правопорушення, сфера діяльності, категорія посади, порушені статті кодексів, дата та номер судового рішення, склад злочину та покарання.

Серед оприлюднених корупціонерів практично всі – колишні посадовці: двоє з них працювали у Володимир-Волинському міському відділі УМВС України у Волинській області, ще кілька на митниці в Устилузі та в міській раді цього ж населеного пункту  

Серед корупціонерів є і нині діючі посадовці – Оваднівській сільський голова Сергій Панасевич. (стаття 172-2. Порушення обмежень щодо використання службового становища).

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024