Депутат просить Прем'єра «тримати слово і не розкидатися обіцянками»

06 Червня 2017, 15:17
9581

Народний депутат України Ігор Гузь знову підняв питання добудови 44-квартирного будинку для військовослужбовців, що на вулиці Академіка Глушкова у Володимирі-Волинському. 

Це він зробив на своїй офіційній сторінці у Фейсбук.

«Пане Volodymyr Groysman потрібно тримати слово або ж не розкидатися обіцянками.

У місті Володимирі-Волинському де розташована героїчна 14-та окрема механізована бригада вже декілька років не можуть добудувати 44-квартирний будинок, стан готовності якого 80% Квартири у цьому будинку мають отримати військові, а також сім'ї загиблих воїнів.

З цього приводу у парламенті прозвучало п'ять моїх виступів і була відповідна реакція та розпорядження прем'єр-міністра добудову будинку завершити. І гроші виділили і вінницьку фірму-підрядника визначили, а віз і нині там.

Пане Гройсман! Давайте поставимо крапку у цьому питанні бо в іншому випадку буду змушений ініціювати приїзд всіх тих військових, хто має отримати квартири у будинку до Києва для відвертої розмови.

p.s. Обіцянка дана 9 вересня 2016 року тут goo.gl/0QQpIW», - йдеться у дописі нардепа.

Нагадаємо, ще з весни йшлося про те, що у Володимирі через бюрократичні перепони може затягнутися добудова 44-квартирного будинку для військовослужбовців, що по вул. Академіка Глушкова.

Ще на початку  березня підрядна фірма, що виграла тендер, планувала вже приступити до роботи, проте ще й досі затягують із добудовою цього будинку.

Будинок обіцяють здати до середини жовтня, якраз до Покрови.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024