Острівок: невідомі викинули корову на смітник

07 Червня 2017, 19:33
12527

На стихійному сміттєзвалищі села Острівок, Володимир-Волинського району «засмагає» корова. Причому, знаходиться вона там уже кілька тижнів і, за словами очевидців, добряче «пахне».

Про це Район.Володимир-Волинський  розповів місцевий мешканець Юрій Бігун. Від села Острівок є грунтова дорога до водопровідно-каналізаційного господарства. Саме обабіч цієї дороги, неподалік вулиці Шкільної і виріс цей сміттєвий «оазис».

- Це стихійне сміттєзвалище з'явилося тут ще кілька років тому і нікому до нього немає діла, - розповідає пан Юрій. - Я вже й нашому голові Зимнівської ОТГ В'ячеславу Католику говорив і на прийом до нього ходив, і в приймальню нардепа Гузя звертався. Післа того, щоправда, розгорнули сміттєзвалище, але так на тому все й скінчилося. Католик як тільки очолив громаду, то ще обіцяв, що смітник розчистять, піском засиплють, обладнають якийсь майданчик для дітей, але...Як бачимо все без змін.

А кілька тижнів тому пан Юрій побачив, що на смітник викинули тушку дохлої корови. Чоловік каже, що ще 26 травня телефонував Католику, але сьогодні вже 7 червня, а корова й далі «засмагає» і псує повітря. І це за якихось пару метрів від житлових будинків та людських городів.




 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024