Все буде «Еврика» - володимирчани привезли з фестивалю бронзову відзнаку і море позитивних вражень

09 Червня 2017, 09:00
9791

Протягом усього навчального періоду 2016-17 років команда «Еврика» загальноосвітньої школи № 2 брала участь у Всеукраїнському освітньо-ігровому проекті #ВідкривайУкраїну та виконувала маленькі кроки для оновлення життя своєї школи та рідного міста.

В рамках святкування Дня Європи у Володимирі-Волинському команда «Еврика» втілила свою ідею – «Фотозона в етностилі». Як і анонсувалося раніше, а саме 3 червня цього року, старшокласники вирушили змагатися на Фестиваль інноваційної освіти у місто Луцьк, де проводився півфінал із 9-ма подібними командами маленьких міст Волинської та Рівненської областей, - йдеться на сайті міської ради.

Захист відбувався у приміщенні Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Основним організатором фестивалю була суперкуратор західного регіону Оксана Соловей, яка на свої тендітні плечі поклала весь тягар створення затишної атмосфери та залучення представників фінансового забезпечення. Одночасно учасники мали змогу ознайомитися із презентацією програми міжнародних обмінів та стажувань, поспілкуватися із представниками патрульної поліції Луцька та пройти тренінг «Думай глобально – дій локально».

Захистивши свою соціально-мистецьку ідею «Фотозона в етностилі», команда «Еврика» отримала бронзу серед представників Волинської області. Усі учасники були нагородженні дипломами, подяками та призами. При обговоренні, члени журі похвалили підлітків за впровадження ідеї та побажали її розвивати і модернізувати. А по завершенні дійства всі присутні мали можливість підійти до ляльки-мотанки та сфотографуватися, загадавши бажання.

Хочеться відзначити, що сфотографуватися біля фотолокації володимирської команди було безліч бажаючих від початку її монтування і аж до завершення. А в ході запропонованої луцькими організаторами соцмережевої акції #ВідкривайЛуцьк за виборювання найбільшої кількості лайків, наша фотозона стала фоном для переможців серед гостей.

Не забули організатори фестивалю віддячити учасникам за активність, запросивши безкоштовно посмакувати обідом у «Дядя Pizza» та відвідати луцький зоопарк, за що низький уклін всім-всім, хто допоміг підліткам відчути себе щасливими. Володимирські організатори проекту дякують заступнику міського голови Ларисі Куліковій, начальнику відділу проектної діяльності та міжнародного співробітництва Любові Саць та директорові КМЦ Катерині Петрович за підтримку у проведенні учнівської акції. А також виражають слова вдячності В’ячеславу Петруку – начальнику управління освіти, молоді та спорту за допомогу у транспортуванні команди у м.Луцьк на обласний півфінал.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024