Володимир-Волинське ТМО наразі потребує на роботу лікарів, медсестер та фельдшера

09 Червня 2017, 17:53
10781

У Володимир-Волинському міськрайонному центрі зайнятості продовжують налагоджувати співпрацю з підприємствами міста та району. 

8 червня 2017 року директор Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості Наталія Уколова відвідала Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання, де відбувся конструктивний діалог з головним лікарем Олександром Клачуком. 
Під час зустрічі йшлося про безкоштовні послуги, які служба зайнятості пропонує роботодавцям.

Олександр Клачук за допомогою у підборі кадрів, як правило, звертається до Володимир-Волинського центру зайнятості. Наразі підприємству потрібні лікарі, медична сестра, фельдшер.

Роботодавець зацікавився й новими технологіями підбору кадрів, які пропонує служба зайнятості на сучасному етапі, такими як відеорезюме, відеопрезентація вакансії, комунікація з шукачами роботи через Інтернет та соціальні мережі. Обіцяв при нагоді обов’язково скористатися новаціями служби зайнятості.

Наостанок соціальні партнери домовилися найближчим часом організувати у центрі зайнятості презентацію установи, а також провести міні-ярмарок вакансій. На думку головного лікаря, такий спосіб пошуку працівників найбільш ефективний.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50