Дискотека, свято фарб, заїзд на пені-бордах, парад наречених, лазер-шоу, - Володимир активно готується до Дня міста

09 Червня 2017, 18:34
10662

9 червня під головуванням заступника мера міста Лариси Кулікової відбулося засідання організаційного комітету з відзначення Дня міста, який цьогоріч припадає на 30 липня. На початку засідання присутнім нагадали, як проходив День міста в минулому році, зазначивши, що цьогоріч членами оргкомітету було вирішено зберегти приблизно той самий формат святкування.

Так, як і в попередні кілька років, кульмінаційним святковим днем, як зазначалося, стане неділя, 30 липня. Водночас, і в суботу, 29 липня  у місті проходитиме низка святкових заходів молодіжного спрямування, - йдеться на сайті міської ради.

Загалом же, серед заходів, які проходитимуть у рамках відзначення Дня міста, – Всеукраїнський турнір зі стрибків у висоту, патріотичний велопробіг, дитяче свято, театралізоване дійство «Володимирський узвіз», каякінг. Розглядається можливість функціонування в місті на свято канатного містечка.

Серед пропозицій, які висловили члени оргкомітету та запрошені, – проведення на День міста стрілецького турніру, молодіжної дискотеки, танцювальних майстер-класів, турнірів із вуличного баскетболу та любительського боксу.

Йшлося також про повітряну куля, дитячу дискотеку, свято фарб, заїзд на пені-бордах, парад наречених, лазер-шоу, облаштування кольорової розмітки на вулиці Ковельській, мурали на міських багатоповерхівках тощо. Наразі подані пропозиції та можливість їх утілення в життя вивчаються.

Нові пропозиції все ще приймаються!




 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024