Показали як гарно «сідає» сонце на Світязі

11 Червня 2017, 19:45
10429

Кожен, хто влітку приїжджає відпочивати на озеро Світязь, чи не найбільше захоплюється заходом сонця. А подивитись на це явище справді варто кожному!

Принаймні в цьому переконує підбірка чудових світдин від Район.Шацьк

У пору, коли сонце сідає за обрій, хвилі Світязя палають яскравими червоно-жовтими хвилями, а у воді відбивається друге сонце, стежина від якого виграє золотистими барвами. Враження таке, ніби у воду занурюється величезна куля, що палає. Вдалині гордовито видніється таємничий острів. А скільки ж то таєн у ньому є?

Тим, що на берегах озера тільки одиниці людей, користуються чайки, баклани та дикі качки, що плавають зі своїм потомством в очеретах. А чайки чималими зграями дозволяють собі поплавати навіть при березі.

Поки на Світязі тільки початок сезону, тож перші відпочивальники можуть досхочу насолоджуватися тишею та спокоєм, скупатися у поки що кришталево чистій воді, яка, до речі, за декілька сонячних днів уже встигла прогрітися, та помилуватися незабутнім заходом сонця, що тоне у Світязі.

Враження від цього справді незабутні! Навіть якісні фото не зможуть передати повноту величі і краси заходу сонця. А чи не варто подивитися на таку красу на власні очі?

1

1

1

1

1

1

1

1

1

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024