Володимирщина: влітку планують відзначити День міста та провести новий фестиваль

14 Червня 2017, 12:04
10621

Цьогоріч, окрім традиційного святкування Дня міста Володимира-Волинського, яке припадає на останні дні липня, вперше буде проведено фестиваль «Княжий». 

Стосовно відзначення Дня Міста, то на нещодавньому брифінгу із представниками місцевих ЗМІ, міський голова Петро Саганюк зауважив, що помпезностей ніяких не буде, бо потрібно не забувати, що в країні війна. Окрім того було сказано, що в повному обсязі власними коштами забезпечити проведення всіх святкових заходів навряд, чи вдасться. Тому міська влада буде заручатися в даному питанні підтримкою народного депутата Ігоря Гузя та спонсорів.

Фестиваль «Княжий» – нове творіння на культурній мапі України, котрий цьогоріч відбудеться вперше, поблизу нашого стародавнього міста Володимир-Волинський, якщо більш точно - на території села Заріччя. Захід відбудеться 19-20 серпня. 

Ось що розповіли організатори (Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя») фестивалю про його формат: 

Фестиваль «Княжий» – це тільки якісна музика, масштабна історична реконструкція бою княжих часів та видовищні театралізовані дійства.

Фестиваль «Княжий» – це особливі гості на гутірках, актуальні теми для розмови, захоплюючі літературні читання.

Фестиваль «Княжий» – це можливість спробувати себе у ремеслах своїх предків, нагода придбати унікальні сувеніри.

Фестиваль «Княжий» чекає і на найменших відвідувачів, спеціально для малечі працюватиме дитяче містечко. Приїздіть сім’ями!

Відчуй дух Княжої доби та атмосферу стародавнього міста!

На світлинах нижче можна побачити місце проведення майбутнього фестивалю.




 

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024