Володимир-Волинський: зустрічали бійців танкового батальйону 14-ї ОМБр

16 Червня 2017, 18:26
10935

16 червня на Володимирській землі, міський голова Петро Саганюк зустрівся з бійцями танкового батальйону 14-ї окремої механізованої бригади – кращим танковим взводом Збройних Сил України, який щойно повернувся з Німеччини, де вперше за історію незалежної України представляв нашу державу на Міжнародних танкових змаганнях НАТО «Сильна Європа».

Організатори змагань відзначали, що участь українських танкістів у змаганнях – неоціненний досвід для військовослужбовців із інших країн, адже українці були єдиними серед учасників, хто має реальний, справжній бойовий досвід проти ворожих російських танків. Бо саме танкісти нашої бригади з запеклими боями звільнили від російських окупантів Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Рубіжне, Мар’їнку, Красногорівку. Брали участь в пекельних боях за Савур-могилу, Дебальцеве, - йдеться на сайті міської ради.

Власне, бойовий досвід, набутий танкістами 14-ї ОМБр під час бойових дій на Донбасі, а також бойова майстерність, відточена на полігонах, й стали фундаментом їхньої перемоги в танкових змаганнях Збройних Сил України, які відбулися восени 2016 року, й де танковий взвод 14-ї окремої механізованої бригади під командуванням капітана Романа Багаєва здобув переконливу перемогу. До слова, у 2013 році кращим танковим взводом ЗСУ став підрозділ 51 окремої механізованої бригади, на базі якої й було сформовано 14 ОМБр. Тож танкісти нашої бригади продовжують і примножують свої славетні традиції.

Міський голова Петро Саганюк зустрівся з танкістами, які щойно повернулися додому, в розташуванні 14-ї ОМБр, подякував за вірність і відданість військовій присязі, і за те, що завдяки ним володимирчани живуть під мирним небом.

Героям-танкістам міський голова вручив прапор Володимира-Волинського, Подяку міського голови та подарунки – побутові речі, які обов’язково стануть хлопцям у нагоді.

2


1

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024