Володимир: у міськрайонному центрі зайнятості проведуть ярмарку вакасій за посадами водіїв та листонош

17 Червня 2017, 19:58
9687

14 червня відбулася робоча зустріч директора Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості Наталії Уколової та директора центра поштового зв’язку №2 Волинської дирекції українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» Аллою Барабаш.

До відома роботодавця була донесена інформація про нові можливості служби зайнятості за допомогою Інтернету – це дистанційне спілкування пошукача роботи з роботодавцем: відео резюме та скайп-співбесіда. Відео резюме дозволяє роботодавцю скласти перше враження про кандидата та прийняти рішення щодо особистої зустрічі. Онлайн-співбесіда організовується службою зайнятості за допомогою скайп-переговорів, коли пошукачі роботи презентують себе роботодавцю, який, поспілкувавшись, приймає рішення. 
«Застосування новітніх технологій дозволяють економити час і кошти як роботодавцю, так і тим, хто шукає роботу» - підсумувала директор центру зайнятості.

Обмінявшись думками учасники зустрічі прийшли до спільного висновку, що сторони повинні докласти максимум зусиль задля недопущення скорочення поштової мережі та погіршення іміджу «Укрпошти». 

В результаті чого були обговорені подальші шляхи співпраці підприємсва з центром зайнятості, та домовлено, що 19 червня буде проведена ярмарка вакансій за посадами : водій автотранспортного засобу, листоноша.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024